Tjänster

Bröllopspaket

Vad behöver du för foto till ditt bröllop? Är de ceremonin och porträtt som önskas så rekommenderar jag 2-3 timmar. I detta får ni 20-25 redigerade bilder. Önskas de även bilder på gäster och familj efter porträttfotograferingen så rekommenderar jag att ni kollar över lilla paketet. Vill ni ha ett minne för livet av hela kvällen så skulle jag rekommendera stora paketet.

Prisbild:

Vigsel & porträtt (cirka 3 h)
5 000 kr

Lilla paketet (6 h)
8 000kr

Stora paketet (12 h)
15 000 kr

Företagsfoto

Jag tar porträttfoto på medarbetare i den miljö som önskas. Den innebär att vi kommer överens om vad bilderna ska användas till och skräddarsyr miljö och bakgrund utefter vilken behov ni har.

Prisbild:

1-5 2000kr per person
6-10 850kr
11-20 700kr
21-30 550kr

Blir de fler så kommer en offert på detta.

Familjfoto/Gravidfoto/Barnfoto

Familj är de viktigaste vi har. Så låt oss skapa härliga minnen med dina nära och kära. Låt oss ta en kreativ timme tillsammans vid en plats som ni önskar. De kan vara vid stranden eller i skogen. Varför inte hemma hos er.

Prisbild:

2000 kr (5 redigerade bilder efter önskemål)

Redigering

De är oftast svårt att sätta fingret på vad de egentligen är som gör att en bild lyfter och får den lilla extra känslan Förutom miljö, väder och ljus så är redigeringen något som gör bilden lite extra personlig. Utan någon extra kostnad så kommer vi ta reda på vad som faller er bäst i smaken.